40.000 funcionaris de la Generalitat tornaran a cobrar el plus de productivitat al desembre

La paga única per als funcionaris administratius, que es va recuperar l'any passat, oscil·larà entre els 297 i els 600 euros, així ho han acordat govern i sindicats en una reunió de la Mesa de la Funció Pública.

ccma 30 09 2023Els funcionaris d'administració i tècnics de la Generalitat, el col·lectiu que comprèn tot el personal de la Generalitat a excepció del docent i sanitari, tornaran a cobrar aquest desembre el plus de productivitat.

Així ho van acordar aquest divendres govern i sindicats en una reunió de la Mesa de la Funció Pública.

Aquesta paga, que havia estat suspesa entre els anys 2012 i 2021, ja es va tornar a cobrar l'any passat, i estava subjecta a una renovació aquest any.

Es cobrarà al desembre i oscil·larà entre els 297 i els 600 euros segons la categoria i podria beneficiar uns 40.000 empleats de la Generalitat.

Increment per a tots els funcionaris

A la reunió també es va tractar l'increment retributiu del 0,5% a la nòmina de tots els funcionaris. Els sindicats reclamen cobrar-lo a l'octubre i no al novembre, quan ho té previst el govern.

Es tracta d'un increment de sou, amb efectes retroactius des del gener, per compensar la pujada de preus, que ja es va pactar ara fa un any entre el govern espanyol i els sindicats.

 

 

Data
Font
Ccma.cat
Tipus
Notícies dels mitjans de comunicació