Pla de formació per a l'Administració local 2023 (2n semestre)

Data
02/06/2023 - 31/12/2023
Organitza
Escola d’Administració Pública de Catalunya (GENCAT)
Requisits d'accés
Inscripció
Descripció

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya entén la formació com a element impulsor de la transformació de les organitzacions que afavoreix el canvi i la millora a partir de l'aprenentatge dels i les servidores públiques locals. 

Per aquest motiu, el Pla de Formació per a l'Administració Local 2023 es focalitza en la millora competencial dels i les professionals de l’administració local de Catalunya i és sensible a totes les novetats legislatives que s'hagin pogut produir.  

Amb el ferm propòsit de mantenir aquesta visió, el Servei de Formació per a l’Administració local de l’EAPC ha elaborat, per a l’any 2023, un Pla de formació local (PFL) multidisciplinari i versàtil, en què conviuen diferents metodologies i modalitats d’aprenentatge i que aposta fermament per potenciar la creació de coneixement en obert i recollir, així mateix, les necessitats formatives competencials dels ens locals de Catalunya i els seus professionals.

En línia amb les tendències marcades al procés de detecció de necessitats formatives, per a aquest any la formació en línia i mixta torna a tenir un pes destacat, es reserva, no obstant això, la presencialitat per a aquelles activitats en què hi aporta un valor afegit.

Amb aquesta combinació de modalitats, l’EAPC vol facilitar l’accés a la seva formació en un entorn segur, minimitzar desplaçaments, evitar aglomeracions i posar, en definitiva, a disposició de l’alumnat eines de trobada en línia i de formació a distància.


Cursos adreçats a tot el personal
Pot optar a realitzar aquests cursos qualsevol persona que presti serveis a l'administració local de Catalunya.

Cursos adreçats a col·lectius específics
Pot optar a realitzar aquests cursos el personal que acompleixi els criteris que figuren en l'apartat de destinataris del programa de l'activitat formativa. L'acompliment d'aquests requisits de coneixements i/o tasques desenvolupades es considerarà, com a criteri general, imprescindible per a poder accedir a l'acció formativa. Eventualment, aquests cursos es poden obrir a la inscripció d'un altre tipus de personal no previst inicialment quan restin places lliures o si la matèria i/o metodologia del curs així ho aconsella.

Les persones admeses a una activitat formativa es comprometen a:

Assistir, com a mínim, al % d'hores lectives necessàries per a l'obtenció del certificat i indicades al programa de l'activitat formativa. L'assoliment d'aquest percentatge no implica necessàriament l'obtenció del certificat d'aprofitament del curs. El seguiment i la realització de les propostes d'exercicis i/o proves proposades pels docents es consideraran requisits necessaris per obtenir la certificació. En aquestes proves es poden establir uns mínims per a considerar l'aptitud de l'alumnat.

Comunicar per correu electrònic la renúncia o la no assistència al curs

La comunicació es realitzarà al Servei de Formació Contínua Professionalitzadora i de Selecció per a l'Administració Local a través de la bústia amb la qual us han comunicat l'admissió.

El termini per comunicar la renúncia és, com a mínim, de tres dies laborables abans de l'inici de l'activitat formativa. La no comunicació de la renúncia a una activitat formativa, així com el seu abandonament prematur, pot influir en els criteris d'adjudicació de futures places en cursos amb excés de demanda.